Po uplynutí lhůty tvůj účet ručně trvale smažeme, tedy anonymizujeme: jméno, e-mailová adresa, údaje v profilu a historie přihlášení budou odstraněny.
Údaje, které jsme ze zákona povinni uchovávat, například faktury a účetní doklady, zůstanou zachovány, ale už nebudou propojeny s tvým jménem v účtu. Tvoje e-mailová adresa a uživatelské jméno se tím opět uvolní.
Chceš svůj účet jen pozastavit? Pak nemusíš nic mazat: Případně vypověz svou smlouvu v sekci Můj balíček a v sekci Můj účet si nastav upozornění podle svých představ. S dotazy se na nás můžeš kdykoli obrátit prostřednictvím tiketu podpory.